John Travolta revine în televiziune cu rolul avocatului lui O.J. Simpson, într-o miniserie TV

John Travolta va juca într-o miniserie despre faimosul proces al sportivului O.J. Simpson, care a fost acuzat de crimă, prin acest proiect actorul american reluându-şi activitatea în televiziune pentru prima dată din anii 1970, când a jucat în sitcomul "Welcome Back, Kotter".

185 afișări
Imaginea articolului John Travolta revine în televiziune cu rolul avocatului lui O.J. Simpson, într-o miniserie TV

John Travolta revine în televiziune cu rolul avocatului lui O.J. Simpson, într-o miniserie TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Travolta, în vârstă de 60 de ani, va interpreta rolul avocatului apărării, Robert Shapiro, în noua producţie TV intitulată "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson", care va spune povestea celebrului proces al sportivului O.J. Simpson, din anii 1994-1995, din punctul de vedere al avocatului.

Serialul va fi difuzat de televiziunea FX, care aparţine grupului Twenty-First Century Fox Inc, însă nu a fost anunţată data premierei noii producţii TV.

Serialul "Welcome Back, Kotter", în care Travolta interpreta rolul liceanului arogant Vinnie Barbarino, l-a ajutat pe actor să pătrundă în lumea cinematografiei în anii 1970, când a obţinut roluri în peliculele "Febra de sâmbătă seara/ Saturday Night Fever" şi "Grease".

Procesul televizat al lui fotbalistului de culoare O.J. Simpson şi achitarea sa de către judecători privind acuzaţiile de ucidere a fostei sale soţii, Nicole Brown Simpson, şi a prietenului acesteia, Ronald Goldman, în Los Angeles, a captivat publicul american în anii 1994-1995, implicând totodată un amestec de celebritate şi probleme rasiale.

Cuba Gooding Jr va juca rolul lui O.J. Simpson în noul serial, iar David Schwimmer, celebru pentru personajul Ross Geller din sitcomul "Prietenii tăi", va interpreta rolul lui Robert Kardashian, avocat şi prieten al lui Simpson. Robert Kardashian, care a murit în 2003, este tatăl vedetei de televiziune Kim Kardashian.

Actriţa Sarah Paulson va interpreta rolul procuroarei Marcia Clark.

Miniseria, care va avea zece episoade, este bazată pe cartea "The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson", scrisă de Jeffrey Toobin, iar cazul O.J. Simpson este prima poveste adevărată a unei crime ce va fi prezentată sub titlul "American Crime Story".

John Travolta este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 51 de ani, din 1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici