John Travolta "savurează" deja rolul mafiotului John Gotti

John Travolta, care îl va interpreta în acest an pe celebrul şef mafiot John Gotti într-un film regizat de Nick Cassavetes, a declarat, marţi, la New York, că "savurează" deja acest rol.

348 afișări
Imaginea articolului John Travolta "savurează" deja rolul mafiotului John Gotti

John Travolta "savurează" deja rolul mafiotului John Gotti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este vorba de o poveste pasionantă, care nu a fost încă povestită în această ţară", a declarat starul american într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi regizorul filmului şi John "Junior" Gotti, fiul în vârstă de 47 de ani al fostului cap al mafiei americane, decedat în închisoare în 2002, la vârsta de 61 de ani.

Filmul va fi turnat în acest an la New York şi se va intitula "Gotti: Three Generations".

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, cu părul tuns foarte scurt şi purtând o cravată verde, a declarat în conferinţa de presă că John Gotti era un mafiot de şcoală veche, care trăia respectând un anumit "cod moral".

Pe parcursul unei "cariere" îndelungate în fruntea uneia dintre cele cinci mari clanuri mafiote din New York - familia Gambino -, John Gotti şi-a atras simpatia multora, graţie eleganţei şi spiritului său. A fost poreclit de presa americană din epocă "The Dapper Don", deoarece îi plăceau hainele scumpe, dar şi "Teflon Don", în virtutea capacităţii lui uimitoare de a ieşi triumfător din procesele în care era acuzat.

"Îmi place strălucirea lui", a declarat Travolta. "El încânta presa, îşi încânta propria familie".

"Avea, desigur, părţile lui întunecate, paranoia lui, temerile lui, riscurile pe care le atrăgea asupra familiei sale", a continuat actorul american.

Prezent în salonul oficial unde a avut loc conferinţa şi înconjurat de numeroşi membri ai familiei sale, John "Junior" Gotti, care a scăpat el însuşi din multe procese ce i-au fost intentate de justiţia americană, a declarat că doreşte ca portretul tatălui său să fie unul just.

La întrebarea unui jurnalist, care l-a întrebat cum vor reacţiona apropiaţii victimelor asasinate, rănite sau sărăcite în faţa unui tratament "hollywoodian" al acestui subiect, fiul lui Gotti a replicat sec: "în acest scenariu, fiecare este o victimă".

Starleta Lindsay Lohan, care a fost şi ea prezentă la această conferinţă de presă, ar putea primi un rol - cel al Victoriei Gotti, fiica celebrului mafiot.

Presa americană a anunţat anterior că rolul lui John "Junior" Gotti ar putea fi interpretat de actorul James Franco.

În 1992, Gotti a fost găsit vinovat de săvârşirea a 13 crime, conspiraţie în vederea săvârşirii de crime, pariuri ilegale, şantaj, evaziune fiscală etc. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă, unde a şi murit de cancer, 10 ani mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici