John Travolta şi-a cumpărat un avion nou, pentru a călători cu familia sa în jurul lumii

Actorul american John Travolta şi-a cumpărat un avion nou, un model de lux, pentru că doreşte să călătorească împreună cu familia sa în jurul lumii.

285 afișări
Imaginea articolului John Travolta şi-a cumpărat un avion nou, pentru a călători cu familia sa în jurul lumii

John Travolta şi-a cumpărat un avion nou, pentru a călători cu familia sa în jurul lumii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, care deţine brevetul de pilot, şi-a cumpărat propriul Bombarder Challenger 601, după ce a fost desemnat noul ambasador al acestui constructor de avioane, informează contactmusic.com.

Actorul intenţionează să se folosească de acest avion privat pentru ca soţia sa Kelly Preston, fiica Ella, în vârstă de 11 ani, şi fiul Benjamin, în vârstă de nouă luni, să îl însoţească în desele lui călătorii în jurul lumii.

"Din fericire, familia mea adoră să călătorească. De fiecare dată când eu le spun: «Trebuie să merg în Australia» sau «Trebuie să merg la Paris», ei îmi răspund: «Când mergem? Venim şi noi!». Îmi place să mă aflu în aer. Acolo am timp să petrec cu familia. Îmi place acest lucru", a declarat John Travolta pentru People.com.

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 48 de ani, ambii fiind cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.

Cunoscută ca actriţă de seriale TV, Preston a apărut alături de Travolta, în 2000, în filmul "Câmp de luptă - Pământul/ Battlefield Earth", realizat după un roman al fondatorului mişcării scientologice, L. Ron Hubbard. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Jerry Maguire" şi "Elogiu pentru tata/ Eulogy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici