Johnny Depp a cântat cu Marilyn Manson la gala Golden God Awards 2012 - VIDEO

Actorul Johnny Depp a urcat pe scenă la gala Golden God Awards 2012, miercuri seară, la Los Angeles, unde a cântat la chitară alături de ceilalţi membri din trupa rockerului american Marilyn Manson.

391 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a cântat cu Marilyn Manson la gala Golden God Awards 2012 - VIDEO

Johnny Depp (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Gala Golden God Awards, organizată de revista Revolver la Club Nokia din Los Angeles, s-a încheiat printr-un concert susţinut de Marilyn Manson, care a interpretat o piesă alături de tânăra actriţă Taylor Momsen, care este şi solista trupei Pretty Reckless, înainte de a-l invita pe scenă pe Johnny Depp, informează contactmusic.com.

Actorul american, care şi-a început cariera ca muzician, înainte de a se muta la Hollywood, a încântat publicul, cântând la chitară alături de trupa lui Manson două dintre hiturile acestuia: "Sweet Dreams (Are Made Of This)", un cover după celebra piesă din 1983 a grupului Eurythmics, şi "The Beautiful People".

În cadrul acestei gale, Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, a fost recompensat cu Paul Gray Best Bassist Prize, denumit astfel în onoarea basistului trupei Slipknot care a murit în 2010. Slash, fostul chitarist al trupei americane Guns N' Roses, a primit distincţia Riff Lord.

Slash a participat cu această ocazie la unul dintre cele mai memorabile momente ale galei, cântând alături de legendarul Alice Cooper piesa acestuia "School's Out".

Printre ceilalţi câştigători ai galei s-au numărat trupa Slipknot - la categoria "revenirea anului", Amy Lee, solista trupei Evanescence - la categoria "cel mai bun solist rock", trupa Korn - la categoria "albumul anului" cu materialul discografic "The Path of Totality", rockerul Gene Simmons din trupa Kiss - distins cu Golden God Prize şi trupa canadiană Rush - distinsă cu premiul pentru întreaga carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici