Johnny Depp a descoperit că are veritabile calităţi vocale

Johnny Depp, căpitanul Jack Sparrow din "Piraţii din Caraibe", se temea că nu va trece de proba muzicală la audiţiile pentru cel mai nou film al său "Sweeney Todd", însă a descoperit că are veritabile calităţi muzicale, informează site-ul publicaţiei Chicago Sun Times.

3 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a descoperit că are veritabile calităţi vocale

Johnny Depp a descoperit că are veritabile calităţi vocale

"Eram foarte speriat pentru că nu ştiam daca voi putea cânta sau nu. E la latitudinea publicului să decidă dacă voi mai juca în musicaluri sau daca voi mai cânta vreodată în public", a mărturisit actorul.

"Nu am cântat niciodată un cântec întreg. Eram mai mult tipul cu chitara, care mai cânta la refren", a adăugat Depp.

Actorul mărturiseşte că nu este nici măcar genul care cântă la duş. " Nu cânt niciodată acasă. Niciodată. Dar cred că pentru un actor este foarte important să işi lanseze singur provocări. E foarte uşor să devii indulgent în acest domeniu şi să rămâi mereu la aceeaşi formulă", a precizat el.

"Poate sunt îngrozitor, dar poate asta e bine pentru personaj. Nu se ştie niciodată", a mai declarat Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici