Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema în 2007

Actorul american Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe", a fost desemnat cel mai profitabil actor pentru proprietarii de săli de cinema în 2007, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat printre reprezentanţii industriei, informează hollywoodreporter.com.

1 afișare
Imaginea articolului Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema în 2007

Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema în 2007

Depp, care în 2007 şi-a lansat două filme, "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" şi "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street", a fost desemnat cel mai profitabil actor, pentru al doilea an consecutiv, în urma unui sondaj realizat de Quigley Publishing Co.

Sondajul, realizat anual din 1932, cere proprietarilor de săli de cinema să realizeze un top 10 al starurilor care le-au adus cele mai multe încasări.

Will Smith, aflat în prezent pe marile ecrane cu drama SF "Legendă vie", s-a situat pe locul al doilea în top, acesta fiind urmat de George Clooney, Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicolas Cage, Will Ferrell şi Tom Hanks.

Deşi filmul "Leii mor pentru miei" al lui Tom Cruise a fost un eşec de box office, recordul starului nu poate fi trecut cu vederea: a fost lider de top în şapte ani. Tom Hanks, Clint Eastwood, Burt Reynolds şi Bing Crosby au fost lideri ai acestui top de câte cinci ori.

Este pentru prima dată în ultimii 24 de ani când distribuitorii nu au inclus o femeie în acest top, în ciuda succesului unor actriţe precum Katherine Heigl ("Un pic însărcinată") şi Keira Knightley ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici