Johnny Depp, circa 38 de milioane de dolari pentru "Piraţii din Caraibe 4"

Johnny Depp primeşte circa 38 de milioane de dolari pentru a juca în continuarea trilogiei "Piraţii din Caraibe" - "On Stranger Tides" -, devenind astfel cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivit dailymail.co.uk.

158 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, circa 38 de milioane de dolari pentru "Piraţii din Caraibe 4"

Johnny Depp, circa 38 de milioane de dolari pentru "Piraţii din Caraibe 4" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi regizat de Rob Marshall, cunoscut pentru musicalul "Chicago", în timp ce colegi de platou ai lui Depp ar urma să fie acelaşi Geoffrey Rush, în rolul căpitanului Barbossa, dar şi Penelope Cruz. Distribuţia celui de-al patrulea film "Piraţii din Caraibe" nu îi va mai include pe Keira Knightley şi Orlando Bloom.

Noua peliculă va prezenta flashback-uri din tinereţea celebrului căpitan Jack Sparrow, interpretat în continuare de Johnny Depp.

Contractul semnat de Johnny Depp, în vârstă de 46 de ani, pentru continuarea producţiei "Piraţii din Caraibe", îl plasează pe acesta înaintea unor actori precum Tom Cruise, Tom Hanks şi Mel Gibson, care obţin în jur de 30 de milioane de dolari pentru un film.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a câştigat inima publicului cu rolul Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici