Johnny Depp, devastat înainte de concertul din România: Pe scenă, alături de Hollywood Vampires

Johnny Depp a fost fotografiat de paparazzi, înainte de concertul din Germania,alături de Hollywood Vampires,supergrupul din care fac parte Alice Cooper şi Joe Perry,după o săptămână dramatică,în care actorul şi-a pierdut mama şi s-a despărţit de Amber Heard. Actriţa îl acuză de violenţă domestică.

5829 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, devastat înainte de concertul din România: Pe scenă, alături de Hollywood Vampires

Johnny Depp, devastat înainte de concertul din România: Pe scenă, alături de Hollywood Vampires (Imagine:AFP/ Mediafax Foto)

Tabloidul britanic Daily Mail a prezentat duminică o serie de fotografii în exclusivitate, în care Johnny Depp pare devastat, după scandalul de violenţă domestică în care e implicat, în urma incriminărilor aduse de Amber Heard.

Actorul a fost surprins de paparazzi pe străzile oraşului Frankfurt, unde a avut concert, împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry. În timp ce Amber Heard depunea actele la tribunal pentru eliberarea unui ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, actorul, vizibil deprimat, se îndrepta către concert.

Actorul american a avut o săptămână dramatică. Despărţirea de Amber Heard a generat scandal în presă, după acuzaţiile de violenţă domestică ale actriţei. Pe de altă parte, mama lui Johnny Depp a murit pe 20 mai. Dar actorul pare să-şi continue cariera de succes. Johnny Depp a avut concert cu Hollywood Vampires pe 27 mai, duminică a cântat la Frankfurt, iar pe 6 iunie vine în România, unde va urca pe scenă, la Romexpo.

Totuşi, în fotografiile publicate de Daily Mail, Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani, Johnny Depp părea extrem de abătut, în timp ce părăsea un hotel din Frankfurt, alături de colegii săi de trupă, pentru a călători înspre Herborn, unde trebuiau să concerteze la Hessentag Festival.

Johnny Depp purta duminică la Frankfurt un verton ecosez, pantaloni albastru închis, cizme negre şi o pălărie de tipul "băiat de brutar". Starul din "Piraţii din Caraibe" a mers lent şi gârbovit către autobuzul care-i poartă pe The Hollywood Vampires în turneu. Drumul până la Herborn a durat o oră, relatează Daily Mail, iar pe scenă, lângă Alice Cooper şi Joe Perry, de la Aerosmith, Johnny a afişat atitudinea încrezătoare care a cucerit milioane de fani, în lumea întreagă, de-a lungul timpului.

Între timp, soţia sa, Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva actorului.

Actriţa şi avocata sa, Samantha Spector, s-au înfăţişat la Curtea Supremă din California, în Los Angeles vineri, deşi Johnny Depp nu era prezent. Actorul, a cărui mamă Betty Sue Palmer a murit pe 20 mai, avea concert la Festivalul Rock in Rio Lisboa, în Portugalia, în timp ce soţia sa era la tribunal.

Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry vor avea concert luni, în Suedia, înainte să poposească în Danemarca şi România.

Amber şi Johnny au anunţat că se despart pe 22 mai, după doar 15 luni de mariaj, iar actriţa a depus actele pentru divorţ a doua zi, pe 23 mai.

Documentele pe care Amber Heard le-a prezentat tribunalului pentru a-şi susţine acuzaţia de violenţă domestică încep cu o declaraţie a actriţei. Amber susţine că pe 21 aprilie, când actriţa împlinea 30 de ani, Johnny a venit la aniversarea organizată în reşedinţa lor situată pe Broadway "în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor."

Purtătorul de cuvânt al actorului a făcut o declaraţie pe 26 mai, drept răspuns la acuzaţiile lui Amber: "Deoarece mariajul lui Johnny cu Amber a fost atât de scurt, el nu va da nicio explicaţie pentru poveştile false şi vulgare, bârfele şi minciunile pe care Amber le-a răspândit despre viaţa lor personală. Sperăm ca divorţul să se pronunţe cât mai repede.", informează Daily Mail.

În declaraţia pentru eliberarea unui ordin de restricţie, pe care jurnaliştii de la Daily Mail au citit-o, Heard spune: "Johnny are o istorie lungă şi cunoscută de toată lumea cu drogurile şi abuzul de alcool. Câteodată e paranoic, iar starea lui e extrem de înfricoşătoare. De multe ori, viaţa mea a fost în pericol în preajma mea. În timpul relaţiei pe care am avut-o, Johnny m-a abuzat fizic şi verbal. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice extreme din partea lui Johnny, ba chiar ameninţări furioase, ostile şi umilitoare pentru mine, de fiecare dată când îi chestionam autoritatea sau nu eram de acord cu el. Trăiesc cu teama că Johnny ar putea veni neanunţat acasă pentru a mă teroriza fizic şi emoţional."

Johnny a negat acuzaţiile aduse de Amber, iar avocatul lui a susţinut că Amber Heard a iscat deliberat acest scandal pentru a-şi asigura prematur "o rezoluţie financiară".

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp cu fosta sa soţie, Vanessa Paradis, l-a apărat public pe tatăl său, în faţa acuzaţiilor de violenţă domestică. Lily-Rose, model la casa de modă Chanel, care a împlinit 17 ani pe 27 mai, a publicat un mesaj pe reţeaua Instagram, în care spunea: "Tatăl meu este cea mai iubitoare persoană pe care o cunosc, e un tată extraordinar pentru mine şi fratele meu mai mic şi, împreună cu mine, toţi cei care îl cunosc pot spune acelaşi lucru."

Mesajul transmis de Lily-Rose Depp a venit la scurt timp după ce mama sa, Vanessa Paradis a scris o notă, în care îi lua apărarea fostului ei soţ, informează site-ul american TMZ. Vanessa a scris: "În toţi aceşti ani de când îl cunosc pe Johnny, nu m-a abuzat niciodată fizic, iar poveştile care apar acum despre el nu-mi par a avea vreo legătură cu bărbatul alături de care mi-am petrecut 14 ani minunaţi."

Vanessa Paradis, care a trăit cu Johnny Depp din 1998 până în 2012, a adăugat în nota obţinută de TMZ că "tatăl copiilor mei este un om sensibil, care iubeşte şi este iubit." Perspectiva Vanessei Paradis coincide cu aceea a altei foste soţii a lui Johnny, Lori Anne Allison, care a spus, de asemenea, că actorul nu a agresat-o niciodată.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici