Johnny Depp, din nou în rolul lui Jack Sparrow. Când va fi lansat "Piraţii din Caraibe 5"

Producătorii de la studiourile Disney au anunţat când va fi lansat al cincilea film din franciza "Piraţii din Caraibe", în care unul dintre rolurile principale este interpretat de Johnny Depp.

1079 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, din nou în rolul lui Jack Sparrow. Când va fi lansat "Piraţii din Caraibe 5"

Johnny Depp, din nou în rolul lui Jack Sparrow. Când va fi lansat "Piraţii din Caraibe 5"

Al cincilea film din franciza "Piraţii din Caraibe" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 10 iulie 2015.

Deşi nu este deocamdată cunoscut numele cineastului care va regiza cel de-al cincilea film din serie, producătorii de la studiourile Disney au confirmat, luni, că Johnny Depp va juca din nou rolul Jack Sparrow, informează hollywoodreporter.com.

În urmă cu o săptămâna, presa de specialitate anunţa că acest proiect cinematografic va fi produs pe baza unui scenariu ce va fi scris de Jeff Nathanson.

Primele patru filme din franciza "Piraţii din Caraibe" au generat împreună încasări de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.

Totodată, reprezentanţii studiourilor Disney au anunţat că filmul "Muppets 2" va fi lansat pe 21 martie 2014, iar thrillerul SF "1952", regizat în 3D de Brad Bird şi cu George Clooney pe afiş, va fi lansat pe 19 decembrie 2014.

În schimb, producătorii de la Disney au decis să acorde o atenţie specială peliculei "Maleficent", cu Angelina Jolie în rolul principal, pe care o vor lansa în timpul verii. Lansarea acestui film, care are la bază povestea "Frumoasa din pădurea adormită", relatată din perspectiva personajului negativ, a fost mutată de pe 14 martie 2014 pe 2 iulie 2014.

Alte două proiecte Disney, "Captain America: The Winter Soldier" şi "Guardians of the Galaxy", ambele turnate în 3D, vor ajunge pe marile ecrane pe 4 aprilie 2014, respectiv pe 1 august 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici