Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film biografic

Actorul american Johnny Depp va juca rolul lui Roger Moore, într-un film bazat pe memoriile actorului britanic, celebru mai ales pentru rolul agentului 007 din seria "James Bond", informează Corriere della Sera.

167 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film biografic

Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film biografic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Moore a terminat, luna trecută, lucrul la autobiografia intitulată "My Word Is My Bond", iar două studiouri de la Hollywood s-au arătat interesate de drepturile de adaptare a cărţii. Autobiografia conţine multe detalii, mai ales despre anii '50 - '60, dar şi despre relaţiile lui Moore cu vedete precum Elizabeth Taylor, David Niven şi Lana Turner.

Potrivit unor surse apropiate actorului, Moore a spus mai multor prieteni că este un admirator al lui Johnny Depp.

În ultimele luni, Johnny Depp a anunţat mai multe proiecte cinematografice în care se va implica în viitor.

În afară de rolul din partea a patra a francizei de succes "Piraţii din Caraibe", Depp a mai semnat pentru partitura Tonto din filmul "The Lone Ranger", produs de Jerry Bruckheimer, şi pentru cea a Pălărierului Nebun din viitoarea producţie Disney, "Alice în Ţara Minunilor".

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină niciun premiu din partea Academiei Americane de Film.

Însă a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Roger Moore a primit, în octombrie, o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, cu doar trei zile înainte de a împlini 80 de ani.

Născut pe 14 octombrie 1927 în sudul Londrei, Moore şi-a început cariera artistică în teatru, la mijlocul anilor '40. În 1953, actorul a plecat în Statele Unite pentru a-şi încerca norocul.

Rolul din celebrul serial "Ivanhoe" l-a făcut cunoscut în Statele Unite, dar Moore a devenit vedetă internaţională în rolul detectivului Simon Templar, în "Sfântul" (1962 - 1969).

După succesul serialului "Danny şi Brett - operaţiunea Monte Carlo" (1972 - 1973), unde a apărut alături de Tony Curtis, Moore a jucat în primul film "James Bond", "Pe cine nu laşi să moară" în 1973, ca succesor al lui Sean Connery.

Moore a îmbrăcat pentru ultima dată smochingul lui James Bond în "Perspectiva unei crime" (1985) şi apoi s-a îndreptat spre activităţile umanitare devenind ambasador al Fondului Naţiunilor Unite pentru copii (UNICEF), în 1991.

În iunie 2003, Roger Moore a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici