Johnny Depp îşi face casă ecologică pe insula lui din Bahamas

Actorul Johnny Depp a decis să-şi transforme insula din Bahamas, pe care a cumpărat-o în 2004, într-o proprietate ecologică, cu ajutorul energiei solare.

182 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp îşi face casă ecologică pe insula lui din Bahamas

Johnny Depp îşi face casă ecologică pe insula lui din Bahamas

Starul francizei de succes "Piraţii din Caraibe", în vârstă de 45 de ani, vrea să transforme insula sa, care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 160 de kilometri pătraţi, într-o proprietate ecologică, ce va utiliza energia produsă de sistemele pe bază de hidrogen solar, informează The Sun.

Sistemul utilizează panouri solare pentru a transforma lumina soarelui în electricitate.

Cântăreţul a descoperit această insulă în 2004, pe când filma pentru "Piraţii din Caraibe - Blestemul Perlei Negre".

În afară de insula din Bahamas, Depp mai deţine locuinţe în Statele Unite şi Franţa.

Actorul a declarat de multe ori că preferă să locuiască în Franţa, pentru că în această ţară viaţa este mai simplă şi mai liniştită, iar el este tratat ca un om obişnuit. Starul a explicat că în Statele Unite situaţia este cu totul diferită de cea din Franţa, pentru că vedetele nu au parte de intimitate.

De o mai mare intimitate va avea parte dacă se va decide să se mute pe timp nedeterminat cu familia sa, formată din cântăreaţa Vanessa Paradis, şi copiii lor, Lily-Rose şi John Jack, pe insula din Bahamas, care l-a costat circa trei milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici