Johnny Depp, premiat la gala MTV Movie Awards 2012. Cum va fi recompensat actorul

Actorul american Johnny Depp va fi recompensat cu Generation Award la gala MTV Movie Awards 2012, care va avea loc duminică seară, la Los Angeles.

294 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, premiat la gala MTV Movie Awards 2012. Cum va fi recompensat actorul

Johnny Depp (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Starul american va primi acest trofeu pentru contribuţia deosebită adusă industriei cinematografice în ultimii 20 de ani, graţie unor roluri de excepţie precum cele din filmele " Edward Mâini-de-foarfece", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată" şi " Legenda călăreţului fără cap", au anunţat organizatorii, informează contactmusic.com.

"Johnny Depp este un actor neînfricat, un talent care se naşte o dată la o generaţie şi care posedă abilitatea unui cameleon pentru a-şi însuşi orice rol", a declarat Stephen Friedman, preşedintele postului MTV.

Printre actorii recompensaţi cu MTV Generation Award la galele din anii precenţi se află nume de referinţă de la Hollywood, precum Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise şi Jim Carrey.

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ Hunger Games" şi comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids" au primit cele mai multe nominalizări - câte opt - la ediţia din acest an a galei MTV Movie Awards. La aceeaşi gală se acordă premii şi la categorii mai puţin obişnuite, precum "cel mai bun sărut de pe marele ecran" şi "cea mai bună scenă de luptă".

Gala MTV Movie Awards este una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune pentru publicul tânăr şi reprezintă o bună platformă de lansare pentru multe dintre filmele produse la Hollywood, care se adresează în special spectatorilor tineri şi care vor fi lansate în vara acestui an.

Cea de-a 21-a gală MTV Movie Awards va avea loc duminică seară, la Gibson Amphiteatre din Los Angeles, va fi prezentată de actorul de comedie Russell Brand şi va fi difuzată live de postul MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici