Johnny Depp şi Natalie Portman au colaborat cu Paul McCartney la cel mai recent clip al acestuia

Actorii Johnny Depp şi Natalie Portman joacă în trei promo-uri pentru cel mai recent single al veteranului Paul McCartney, "My Valentine".

175 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Natalie Portman au colaborat cu Paul McCartney la cel mai recent clip al acestuia

Johnny Depp şi Natalie Portman au colaborat cu Paul McCartney la cel mai recent clip al acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul membru al trupei Beatles a făcut trei promo-uri pentru cel mai nou cântec al său, iar cele două staruri ale cinematografiei joacă împreună într-unul dintre acestea şi separat în celelalte două, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei The Sun, care a obţinut fotografii de pe platourile de filmare, Depp cântă la chitară în promo-ul în care joacă solo, iar Portman pozează pe un taburet.

Clipurile, regizate de McCartney, au avut premiera la un eveniment special care a avut loc la Los Angeles, vineri noapte.

"My Valentine" este o piesă inclusă pe recent lansatul album "Kisses on the Bottom" al lui Paul McCartney - al 15-lea material discografic de studio şi primul scos pe piaţă de la "Memory Almost Full" (2007). Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a fost recompensată în 2011 cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru rolul din "Lebăda neagră". Ea a mai jucat în filme precum "Ispita", "Fantomele lui Goya", "V de la Vendetta", "Fără obligaţii", "Thor" etc.

Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", "Rango", filmele din franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici