Johnny Depp s-a căsătorit civil cu Amber Heard

Actorul american Johnny Depp s-a căsătorit civil cu iubita lui, Amber Heard, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marţi, în casa din Los Angeles în care cei doi locuiesc, cu câteva zile înainte de nunta ce va avea loc la finalul săptămânii în Bahamas.

824 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp s-a căsătorit civil cu Amber Heard

Johnny Depp s-a căsătorit civil cu Amber Heard (Imagine: Hepta)

Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, s-a logodit cu actriţa Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011, potrivit contactmusic.com.

Potrivit unei surse citate de people.com, Depp şi Heard s-ar fi căsătorit civil marţi, în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în casa din Los Angeles a cuplului. La sfârşitul acestei săptămâni, urmează să aibă loc ceremonia nupţială pe insula privată a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall's Pond Cay.

Depp şi Heard ar fi decis să se căsătorească în această perioadă pentru a-şi putea sincroniza programele de lucru foarte aglomerate.

"Amber filmează la Londra, iar el se pregăteşte pentru următorul film din seria «Piraţii din Caraibe» care se filmează în Australia, deci acesta era singurul moment în care toată lumea se putea întâlni", a declarat anterior un prieten al celor doi actori.

Relaţia lui Depp cu Amber Heard părea să aibă probleme anul trecut, potrivit presei de scandal, dar un prieten comun al celor doi a declarat recent că vedetele se înţeleg foarte bine.

Johnny Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici