Johnny Depp va juca rolul unui criminal în "Public Enemies"

Regizorul Michael Mann şi Johnny Depp vor colabora la un nou proiect cinematografic, "Public Enemies", pentru studiourile Universal, filmările urmând să înceapă în 10 martie, la Chicago, informează imedias.biz.

4 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va juca rolul unui criminal în "Public Enemies"

Johnny Depp va juca rolul unui criminal în "Public Enemies"

Cei doi au hotărât să colaboreze la acest proiect cu câteva ore înainte de avanpremiera, la Hollywood, a noului film al lui Depp, "Sweeney Todd".

Filmul este o comedie dramatică a cărei acţiune se derulează în timpul valului de crime din 1933-1934, într-un moment în care guvernul încerca să aresteze criminali deveniţi legendari, precum John Dillilnger, Baby Face Nelson şi Pretty Boy Floyd, creând, în aceste context, primele forţe ale poliţiei federale, FBI.

Johnny Depp va juca în acest film rolul lui John Dillinger, considerat cel mai celebru gangster al acelor vremuri.

Michael Mann avea mai multe proiecte în plan, printre care unul la care ar fi trebuit să colaboreze din nou cu Tom Cruise, cu care a lucrat la "Collateral". Însă "Public Enemies" a devenit favorit, după ce Johnny Depp a fost din nou disponibil, ca urmare a amânării, de către studiourile Warner Bros., a filmărilor la "Shantaram", fiind în imposibilitatea de a modifica scriptul din cauza grevei scenariştilor.

Printre filmele semnate de regizorul Michael Mann se numără "Ultimul Mohican"/ "The Last of the Mohicans" (1992), "Ali" (2001), "Colateral" (2004), "Miami Vice" (2006), "Damage Control" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici