Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon

Cântăreţul Johnny Hallyday a dezvăluit, într-un interviu acordat săptămânalului Tele Star, că a fost operat, în vară, pentru a i se înlătura "un mic cancer la colon".

128 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon

Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Hallyday spune că îi datorează viaţa lui Michael Jackson, al cărui deces a determinat compania sa de asigurări să îi ceară să îşi verifice starea sănătăţii.

Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon

Cântăreţul în vârstă de 66 de ani a făcut aceste declaraţii pentru publicaţia Télé Star în cadrul unui interviu acordat la Toronto pe 15 septembrie, potrivit declaraţiilor directoarei săptămânalului francez specalizat în programe TV.

"Vreau să dau asigurări tuturor că acum totul este bine, însă am fost supus unei operaţii penibile", a spus Johnny Hallyday.

"Am avut o problemă serioasă. Şi, pe cât de surprinzător poate să pară, îi datorez viaţa lui Michael Jackson (...) De fapt, în urma decesului său, compania mea de asigurări mi-a cerut să îmi fac un examen de sănătate cât mai complet. Cu această ocazie, medicii au descoperit că aveam un mic cancer la colon. M-au operat şi s-a terminat", a spus el

"Cancerul a fost detectat la timp, chiar la debut, deci nu aveam aproape nimic. Însă situaţia ar fi putut fi mai gravă dacă aş mai fi aşteptat câteva luni sau un an", a adăugat el.

Cântăreţul a mai explicat şi că acest eveniment l-a determinat să-şi revizuiască modul de viaţă.

"Mi-am dat seama că anumite lucruri care mi se păreau importante înainte nu mai par chiar aşa acum", a spus el.

Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon

Pe 29 iulie, Johnny Hallyday a fost internat în spitalul american de la Neuilly-sur-Seine din aprpiere de Paris, oficial pentru o serie de analize solicitate de asiguratorii săi, care au fost informaţi că starul francez a căzut în timp ce se afla pe un iahtul închiriat în Monaco.

Johnny Hallyday, care şi-a dislocat parţial articulaţia şoldului, a primit iniţial îngrijiri medicale în clinica din Mougins, fiind internat ulterior în spitalul din Neuilly-sur-Seine din apropiere de Paris, la cererea asiguratorilor săi.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii spun că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici