Johnny Hallyday se simte mai bine, dar apropiaţii săi acuză de neglijenţă un medic parizian

Johnny Hallyday se simte mai bine după operaţia suferită, în noaptea de miercuri spre joi, la Los Angeles, din cauza unor "leziuni" apărute după o operaţie de hernie de disc la care a fost supus în noiembrie, la Paris, şi care, potrivit apropiaţilor săi, "a fost un masacru".

16 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday se simte mai bine, dar apropiaţii săi acuză de neglijenţă un medic parizian

Johnny Hallyday se simte mai bine, dar apropiaţii săi acuză de neglijenţă un medic parizian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starea de sănătate a rockerului francez continuă, însă, să stârnească mari nelinişti în Franţa.

"Cum vreţi să nu fim preocupaţi, dacă îl cunoaştem şi îl iubim pe Johnny de atâta vreme", scrie jurnalistul Philippe Labro, unul dintre purtătorii săi de cuvânt, în cotidianul Le Parisien.

"Nu pot să ţin mari discursuri. Nu poţi să ieşi aşa uşor dintr-o comă artificială", a declarat producătorul lui Hallyday, Jean-Claude Camus, care a adăugat că artistul a trecut de de faza critică. Este "conştient" şi şi-a recunoscut soţia, pe Laeticia, a precizat acesta.

Însă producătorul a dat vina pe medicii care l-au operat, pe 26 noiembrie, la Paris, de o hernie de disc. "Ni s-a spus că a fost un masacru. Chirurgii de la Los Angeles ne-au spus că sunt indignaţi" din cauza a ceea ce au văzut, a spus Jean-Claude Camus. "Medicii au constatat că au existat leziuni în urma operaţiei realizate la Paris. Trebuia operat de urgenţă, pentru că măduva osoasă a fost afectată", a adăugat productorul. "Am auzit vorbindu-se de o plângere penală", a mai spus acesta.

Operaţia de hernie de disc suportată de Johnny Hallyday pe 26 noiembrie, la Paris, era programată de mai multe luni. "El a rămas internat două zile, după care i s-a permis să ia avionul spre Los Angeles, după patru zile", a declarat Jean-Claude Camus.

Producătorul lui Johnny Hallyday a dat vina mai ales pe neurochirurgul francez Stéphane Delajoux, care s-a ocupat de intervenţia chirurgicală din 26 noiembre. Jean-Claude Camus este de părere că Johnny Hallyday a plecat "mult prea devreme la Los Angeles, cu autorizaţia chirurgului parizian". "Am vorbit personal cu medicul, care m-a asigurat că nu este nicio problemă dacă face această călătorie, iar acest lucru m-a mirat nespus, mai ales că eu însumi am suferit din cauza a două hernii de disc", a spus acesta.

Până în prezent, Stéphane Delajoux nu a făcut niciun comentariu referitor la aceste acuzaţii.

"Idolul tinerilor" prevăzuse să îşi petreacă Crăciunul în cabana sa din oraşul elveţian Gstaad şi să îşi reia turneul printr-un concert la Amiens (Franţa), pe 8 ianuarie 2010. Alte 24 de concerte au fost reprogramate, într-un ritm foarte solicitant - aproape un show pe zi -, până la închiderea turneului, pe 13 februarie, la sala Paris-Bercy. Însă producătorul său spune că este puţin probabil ca acest program să fie respectat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici