Johnny Hallyday, supus din nou unei intervenţii chirurgicale

Cântăreţul francez Johnny Hallyday a fost operat din nou, la Los Angeles, din cauza unor "leziuni" apărute după o operaţie de hernie de disc la care a fost supus în luna noiembrie, la Paris, purtătorul de cuvânt al artistului declarând, joi, că "situaţia se află sub control".

54 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday, supus din nou unei intervenţii chirurgicale

Johnny Hallyday, supus din nou unei intervenţii chirurgicale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul în vârstă de 66 de ani a fost operat în cursul nopţii de miercuri spre joi, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, unde a fost internat luni, din cauza unei infecţii apărute după operaţia la care a fost supus la Paris, în noiembrie.

"În urma spitalizării lui Johnny Hallyday, medicii de la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles au constatat câteva leziuni apărute după operaţia suferită pe 26 noiembrie, la Paris, care au necesitat o operaţie reparatorie, în timpul nopţii trecute", se indică în comunicatul emis de serviciul de presă al muzicianului francez.

"Situaţia este sub control. Un alt buletin medical va fi emis peste 48 de ore", se afirmă în acelaşi text.

Starul francez s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, el fiind operat, în vara acestui an, de cancer la colon.

Miercuri seară, producătorul său muzical, Jean-Claude Camus, a declarat că are "veşti liniştitoare", precizând că rockerul francez "reacţionează într-o manieră satisfăcătoare la medicamentele antibiotice" şi că infecţia este "sub control".

Operaţia de hernie de disc suportată de Johnny Hallyday pe 26 noiembrie, la Paris, era programată de mai multe luni. "El a rămas internat două zile, după care i s-a permis să ia avionul spre Los Angeles, după patru zile", a declarat Jean-Claude Camus.

Zvonurile despre starea de sănătate precară a "idolului tinerilor" din anii 1960 au abundat în presa franceză, în această vară. La sfârşitul lunii iulie, Johnny Hallyday a fost spitalizat timp de nouă zile, oficial pentru o serie de teste medicale cerute de asiguratorii turneului cântăreţului, în urma unei căderi suferite de acesta pe iahtul său.

Însă două luni mai târziu, spre surpriza generală, Johnny Hallyday a mărturisit că a fost operat de "un mic cancer de colon", apoi a fost tratat de "o uşoară infecţie, două zile mai târziu".

La sfârşitul lunii septembrie, cântăreţul şi-a reluat, aşa cum era prevăzut, uriaşul său turneu mondial - "Tour 66" -, prezentat ca fiind cel de adio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici