Jojo a luat lecţii de schi în Austria, de la soţul ei - FOTO

Jojo, actriţa ce poate fi urmarită în emisiunea "Serviciul Român de Comedie" din 29 februarie, de la ora 20.30, a testat pentru prima oară schiurile, în vacanţa pe care şi-a petrecut-o împreună cu soţul ei, în Austria, informează Pro TV.

254 afișări
Imaginea articolului Jojo a luat lecţii de schi în Austria, de la soţul ei - FOTO

Jojo a luat lecţii de schi în Austria, de la soţul ei

Aflată în Austria împreună cu soţul său, după luni bune în care a avut un program extrem de încărcat, Jojo mărturiseşte că a trăit momente frumoase de relaxare, dar a vut parte şi de aventuri. Fiind pentru prima dată pe pârtia de schi, vedeta Pro TV spune că a luat lecţii de la soţul său, care s-a dovedit a fi un instructor extrem de răbdător. "I. m-a învăţat să schiez. A avut o răbdare extraordinară şi astfel am făcut primii mei paşi pe schiuri. Am învăţat cot la cot cu copiii pe pârtia de începători".

Lecţiile de schi din staţiunea Solden, acolo unde s-au cazat cei doi, nu au fost însă lipsite de peripeţii pentru că într-una din zile Jojo şi soţul său s-au rătăcit pe pârtiile dedicate avansaţilor. "Amuzant a fost că a doua zi am nimerit pe un traseu numai cu pârtii roşii şi negre, deşi eram în căutarea celor albastre, şi am avut emoţii mari întreaga coborare! Aşa că... schiul a fost o experienţă cu totul şi cu totul specială. Am descoperit în schimb frumuseţea sporturilor de iarnă şi prin intermediul lor nişte privelişti de poveste. Cu siguranţă că o astfel de vacanţă merită repetată", povesteşte Jojo.

Vedeta Pro TV mărturiseşte că ea şi soţul său iubesc muntele în orice anotimp, fie el plin de păduri înverzite, fie acoperit de zăpadă. Tocmai de aceea, deşi în perioada sărbătorilor de iarnă au petrecut în ţară, la munte, cei doi au ales pentru vacanţă tot o regiune muntoasă, renumită pentru sporturile de iarnă. "Am ales să petrecem vacanţa de iarnă la schi pentru că eu nu mai trăisem o astfel de experienţă şi pentru că iubim muntele în orice anotimp. Am mers în Austria în Solden, o staţiune foarte drăguţa şi primitoare, în care schiul este activitatea de bază pe timp de iarnă până la jumătatea primăverii. Ne-am simţit extraordinar acolo, mai ales că toată atmosfera era construită în jurul conceptului de schi. Am încercat tot felul de preparate delicioase şi am descoperit un spa excelent pe care vi-l recomand din toată inima. Aqua Dom este o experienţă ce merită traită dacă ajungeţi prin apropiere", mai spune Jojo.

Şi cât timp părinţii au fost în vacanţă, micul A. a fost răsfăţatul bunicilor, care s-au întrecut în a-i face pe plac. "A. a rămas acasă cu bunicii", spune actriţa de la SRC. "El se simte minunat în prezenţa lor şi nu cred că a sesizat lipsa noastră. În schimb, nouă ne-a fost tare dor de el! A fost prima dată când am stat departe de micuţul nostru şi i-am simţit lipsa. Abia aşteptăm să mai crească şi să mergem împreună în vacanţe. Mi-l imaginez deja curajos pe schiuri. Sunt convinsă că o să-i placă tare mult!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici