Jojo îşi mai doreşte doi copii, pe lângă fiul ei, Achim Ionuţ

Jojo, actriţa de la emisiunea "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV, spune că îşi mai doreşte doi copii, pe lângă fiul ei, Achim Ionuţ, care a împlinit de curând un an, informează postul Acasă.

280 afișări
Imaginea articolului Jojo îşi mai doreşte doi copii, pe lângă fiul ei, Achim Ionuţ

Alexandra Cătălina Grama (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Alexandra Cătălina Grama - Jojo - vorbeşte luni, de la ora 16.30, în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la postul Acasă, într-un reportaj realizat de Ioana Maria Moldovan, despre cum a devenit fiul ei, Achim Ionuţ, antrenorul său personal, dar şi despre faptul că îşi mai doreşte încă doi copii.

Tot atunci, Jojo îi invită pe telespectatori la o plimbare în parc alături de cea mai de preţ comoară, micuţul Achim Ionuţ, care a împlinit de curând un an şi a făcut primii lui paşi singur. "A fost un moment tare emoţionant şi plin de bucurie, e greu de descris în cuvinte", spune Jojo, actriţa de la "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV.

Achim este şi secretul pentru care Jojo este într-o formă fizică de invidiat. "Nu mai e nevoie să merg la sală, Achim este antrenorul meu personal, e energic şi mă ţine în formă!", spune Jojo.

Cum i s-a schimbat viaţa lui Jojo de când a devenit mamă, care îi sunt acum priorităţile, ce planuri are pentru Achim, cum se împacă rolul de mamă cu cel de actriţă, despre toate acestea telespectatorii vor afla luni, începând cu ora 16.30, într-o nouă ediţie a emisiunii "Poveştiri adevărate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici