Joker-ul interpretat de Heath Ledger, inspirat de Sid Vicious (Galerie Video)

Personajul Joker, interpretat de Heath Ledger în cea de-a şasea parte a francizei "Batman", "Cavalerul Negru/ The Dark Knight", este inspirat de fostul basist al trupei punk britanice Sex Pistols, Sid Vicious.

250 afișări
Imaginea articolului Joker-ul interpretat de Heath Ledger, inspirat de Sid Vicious (Galerie Video)

Joker-ul interpretat de Heath Ledger, inspirat de Sid Vicious

Declaraţiile aparţin actorului Christian Bale, care a jucat alături de Ledger în "Cavalerul Negru/ The Dark Knight", informează mirror.co.uk.

Bale a declarat că Ledger a urmărit clipuri vechi cu fostul basist al trupei Sex Pistols, când se documenta pentru rolul Joker.

"Heath a creat un Joker anarhic, cum nu au mai fost înainte. " a spus Bale.

"A creat această faţă inspirat de Sid Vicious, care a dat caracterul punk al personajului. Joker-ul lui este diferit de oricare altul dinainte" a adăugat actorul.

Specialiştii consideră că actorul australian Heath Ledger, decedat în ianuarie din cauza unei supradoze de medicamente, ar putea primi pentru rolul Joker din pelicula "Cavalerul negru/ The Dark Knight" un premiu Oscar postum.

"Heath s-a transpus pe sine în acest rol. Mi-ar plăcea să îl văd luând un premiu", a conchis Bale.

Sid Vicious este fostul chitarist al trupei punk britanice Sex Pistols. Vicious a decedat în 1979, în urma unei supradoze de droguri.

Filmul "The Dark Knight", în regia lui Cristopher Nolan, cel mai recent film al francizei "Batman", a fost lansat la Londra pe 21 iulie, după care a intrat în cinematografele din Statele Unite, pe 25 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici