Jonathan Rhys-Meyers, internat într-o clinică de dezintoxicare

Actorul irlandez Jonathan Rhys-Meyers, interpretul lui Henric al VIII-lea din serialul de televiziune "Dinastia Tudorilor", se va interna pentru a patra oară într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de alcool, informează people.com.

69 afișări
Imaginea articolului Jonathan Rhys-Meyers, internat într-o clinică de dezintoxicare

Jonathan Rhys-Meyers, internat într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, căruia la începutul lunii mai i s-a refuzat accesul în avion pe aeroportul John F. Kennedy din New York pentru că era prea beat, se va interna pentru a patra oară într-o clinică de dezintoxicare, la Londra.

O sursă a declarat pentru People: "Chiar vrea să se vindece. A fost o luptă lungă pentru el".

Starul - care, din 2004, are o relaţie cu moştenitoarea Reena Hammer, în vârstă de 23 de ani - a primit un ultimatum de la iubita sa, care l-a ameninţat că îl va părăsi dacă nu renunţă la alcool.

Anul trecut, Rhys-Meyers a fost arestat timp de câteva ore, după ce a lovit cu pumnul un chelner dintr-un bar al aeroportului Chales-de-Gaulle din Paris.

Totodată, în noiembrie 2007, el a fost reţinut după o altercaţie cu autorităţile din aeroportul din Dublin, la numai şapte luni după ce făcuse a doua cură de dezintoxicare.

Actorul Jonathan Rhys-Meyers, în vârstă de 32 de ani, s-a internat pentru dezintoxicare prima dată în 2005, în clinica californiană Promises din Malibu. A revenit la aceeaşi clinică în 2007. Surse din presa britanică au declarat că actorul s-a internat din nou pentru o cură de dezalcoolizare în februarie 2009.

O sursă apropiată producătorilor serialului de televiziune "Dinastia Tudorilor" a declarat că aceştia i-au dat un avertisment lui Rhys-Meyers, legat de problemele sale provocate de consumul de alcool, în timpul filmărilor pentru cea de-a treia serie a producţiei TV.

Jonathan Rhys-Meyers este considerat unul dintre cei mai promiţători actori ai generaţiei sale. Actorul a primit, printre altele, un premiu Chopard la Festivalul de Film de la Cannes, în 2005, a câştigat un Glob de Aur, pentru "Elvis" (2006), şi a fost nominalizat de alte două ori la acelaşi premiu, în 2008 şi 2009, pentru rolul din "Dinastia Tudorilor". El a mai jucat în "Match Point", "Misiune: Imposibilă III" şi în "Din Paris cu dragoste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici