Juanes, marele câştigător la gala premiilor MTV Latin America (Video)

Juanes, starul pop columbian, a fost marele câştigător al ediţiei din 2008 a premiilor MTV Latin America, cele patru trofee obţinute întărindu-i faima de cel mai bine vândut artist de gen din America Latină.

61 afișări
Imaginea articolului Juanes, marele câştigător la gala premiilor MTV Latin America (Video)

Juanes, marele câştigător la gala premiilor MTV Latin America (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Celebrul cântăreţ pop-rock, cunoscut pentru sensibilitatea muzicii sale şi pentru succesele pieselor "A Dios le Pido" şi "La Camisa Negra", a câştigat premiile MTV Latin America la categoriile "artistul anului", "cel mai bun artist solo", "cel mai bun artist rock" şi "cel mai bun artist din America Centrală", în cadrul galei care a fost organizată în oraşul mexican Guadalajara.

Juanes, îmbrăcat, ca de obicei, în negru, a urcat pe scenă pentru a-şi primi premiile - trofeul are forma unei limbi roz strălucitoare, cu un pierce metalic la bază - şi a adus un omagiu trupei rock Metallica, ai cărei membri au participat la ceremonie. "Sunt aici pentru a mulţumi trupei Metallica", a spus Juanes, explicând că, atunci când avea 13 ani, a ascultat un album al trupei Metallica şi apoi s-a dus imediat să-şi cumpere o chitară, hotărându-se în acel moment să devină muzician.

Juanes, care a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 3 septembrie, a cântat apoi o piesă de pe ultimul său album, "La Vida es un Ratico".

Printre ceilalţi câştigători ai serii, aleşi în urma voturilor online sau prim sms ale telespectatorilor, s-au numărat Cafe Tacuba, una dintre cele mai populare trupe din Mexic, la categoria "cel mai bun artist de muzică alternativă", şi chilienii Kudai, care au primit premiile pentru "cel mai bun artist pop" şi "cel mai bun grup sau duet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici