Jude Law refuză să-şi vadă fiica nou-născută

Actorul britanic Jude Law refuză să-şi vadă fiica nou-născută până ce testul ADN pe care i l-a solicitat mamei acesteia, tânăra actriţă Samantha Burke, nu îi va confirma paternitatea, informează femalefirst.co.uk.

66 afișări
Imaginea articolului Jude Law refuză să-şi vadă fiica nou-născută

Jude Law refuză să-şi vadă fiica nou-născută (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Jude Law a devenit tată pentru a patra oară, după ce Samantha Burke, o tânără actriţă americană cu care a avut o relaţie de scurtă durată la începutul acestui an - în timpul filmărilor pentru "Sherlock Holmes", care au avut loc la New York -, a dat naştere unei fetiţe, în noaptea de marţi spre miercuri.

Law a declarat că va fi alături de Burke pentru a o ajuta să crească copilul, dar că el nu vrea să o vadă pe micuţa Sophia decât după ce testul ADN va confirma că el este tatăl acesteia.

Actorul britanic Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost, în perioada 1997 - 2003, iar cei doi artişti au împreună trei copii, Rafferty, în vârstă de 12 ani, Iris în vârstă de 8 ani, şi Rudy, în vârstă de 7 ani.

Jude Law, născut în 1972, este actor, regizor şi producător de film.

Law şi-a început cariera în teatru şi televiziune, dar a devenit cunoscut după ce a jucat în lungmetraje semnate de Andrew Niccol, Clint Eastwood şi David Cronenberg, fiind nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000.

În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

Actorul britanic va fi prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", care va fi lansat pe 25 decembrie, în care va juca rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.

În 2007, Jude Law a primit titlul de Cavaler al Artelor din partea Guvernului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici