Julia Roberts a creat o brăţară pentru Armani, care va fi vândută în scop caritabil

Actriţa americană Julia Roberts, recompensată cu un premiu Oscar, este prima vedetă care a creat o bijuterie pentru casa Armani, o brăţară care va fi vândută la licitaţie de Ziua Mondială împotriva SIDA.

2 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts a creat o brăţară pentru Armani, care va fi vândută în scop caritabil

Julia Roberts a creat o brăţară pentru Armani, care va fi vândută în scop caritabil

Este pentru prima dată când designerul italian Giorgio Armani lucrează cu un alt nume pe un produs lansat de casa sa de modă.

Brăţara din piele roşie sau maro are un design "Tree of Life" şi poartă iniţialele J.R, a indicat Armani.

"Julia ne-a ajutat să creăm un accesoriu frumos... care va fi o amintire concretă a rolului pe care îl jucăm în lupta împotriva maladiei SIDA în Africa", a spus Armani.

Designerul italian, cunoscut pentru ţinutele sale clasice, fluide şi în culori subtile, a fost partener al campaniei (PRODUCT) RED, care a avut ca scop colectarea de fonduri din vânzarea unor anumite produse lansate de diverse mari companii. Aceste fonduri sunt destinate luptei împotriva maladiei SIDA. Campania RED a fost lansată în 2006.

Armani a fost cel care a ales materialele şi culorile pentru această brăţară.

Roberts, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich", poartă adesea ţinute create de Armani la diversele evenimente mondene la care participă şi este o bună prietenă a creatorului italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici