Julia Roberts a fost acoperită cu găinaţ, la filmările pentru "Oglindă, oglinjoară" - VIDEO

Julia Roberts a povestit că a fost acoperită cu găinaţ ca parte a "tratamentului de înfrumuseţare" pentru rolul diabolicei regine Clementianna din filmul "Oglindă, oglinjoară".

334 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts a fost acoperită cu găinaţ, la filmările pentru "Oglindă, oglinjoară" - VIDEO

Julia Roberts a fost acoperită cu găinaţ, la filmările pentru "Oglindă, oglinjoară"

Julia Roberts a povestit despre "tortura" îndurată pe platourile de filmare pentru "Oglindă, oglinjoară", când pielea i-a fost acoperită de excremente de pasăre, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa, celebră pentru rolurile din filme precum "Frumuşica" şi "Notting Hill", a declarat pentru publicaţia Metro că a urât fiecare moment din această scenă, dar că regizorul Tarsem Singh s-a amuzat teribil.

În afara acestui "machiaj", Julia spune că s-a amuzat foarte mult jucând un personaj negativ, pentru că de obicei nu interpretează astfel de roluri. Acest rol i-a permis "s-o ia pe arătură".

"Oglinda, oglinjoară" prezintă o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: «Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici».

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat vistieria regatului. Acum, singura şansa de a-şi spori averea este să se mărite cu prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgosteşte de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul şi a o înlătura pe regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a regizorului Tarsem Singh ("Nemuritorii 3D" Războiul Zeilor/ Immortals").

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici