Video Julia Roberts a născut un băieţel

Julia Roberts a adus pe lume al treilea copil, un băieţel care a primit numele de Henry Daniel, într-un spital din Los Angeles, au anunţat, luni, agenţii celebrei actriţe americane, transmite AFP.

1 afișare

Interpreta "Frumuşicăi" şi a lui "Erin Brockovich", în vârstă de 39 de ani, şi soţul său Danny Moder, în vârstă de 38 de ani, mai au doi copii, gemenii Hazel şi Phinnaeus, născuţi în 2004.

"Toţi membrii familiei Moderse simt bine", adeclarat Marcy Engelman, agent al lui Roberts, pentrurevista People.

Robertsşi Moder, de profesie operator imagine, s-au căsătorit în iulie 2002.

Julia Roberts a fost prima actriţă de la Hollywood care a primit fabulosul salariu de 20 de milioane de dolari pe film, dar din 2004 a apărut extrem de rar pe marile ecrane.

Recent, actriţa afilmat pentru lungmetrajul politic "Charlie Wilson's war" alături de Tom Hanksşi Philip Seymour Hoffman, doi actori recompensaţi ca şi ea cu premii Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici