Julia Roberts, desemnată de revista People ”cea mai frumoasă femeie din lume”, pentru a cincea oară

Actriţa Julia Roberts a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2017, de către revista People, care îi acordă această distincţie pentru a cincea oară, potrivit contactmusic.com.

5564 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts, desemnată de revista People ”cea mai frumoasă femeie din lume”, pentru a cincea oară

Julia Roberts, desemnată de revista People ”cea mai frumoasă femeie din lume”, pentru a cincea oară

Actriţa în vârstă de 49 de ani este ”foarte flatată” că a primit  distincţia anuală, mai ales pentru a cincea oară, şi a glumit că se va lăuda cu acest titlu la prietenul ei George Clooney, care a primit titlul de ”cel mai frumos bărbat din lume” de două ori.

Roberts a spus: ”Sunt foarte flatată. O să menţionez acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an”.

Prima oară i-a fost acordat acest titlu în 1991, când avea doar 23 de ani şi abia terminase filmările pentru pelicula ”Pretty Woman/ Frumuşica”.

Evocând amintiri din trecut, actriţa mărturiseşte că nu se aştepta ca filmul să îi schimbe viaţa radical. În prezent, Julia este extrem de fericită cu viaţa pe care o duce şi este extrem de fericită alături de soţul ei, Daniel Moder.

Aceasta a povestit: ”De fiecare dată când îl văd că intră pe uşă este ca un vis devenit realitate: Ah, s-a întors”. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici