Julia Roberts este cel mai frumos om din lume - GALERIE FOTO

Julia Roberts a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea celebrei reviste People, aceasta fiind a 12-a oară când actriţa a fost inclusă în lista anuală a publicaţiei americane.

729 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts este cel mai frumos om din lume - GALERIE FOTO

Julia Roberts este cel mai frumos om din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

VEZI AICI GALERIA FOTO

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, mama unor gemeni în vârstă de cinci ani şi a unui fiu în vârstă de doi ani, este însoţită pe lista din 2010 de alte actriţe celebre, precum Halle Berry, Angelina Jolie şi Jennifer Lopez.

Ashley Greene, în vârstă de 23 de ani, care joacă rolul unei vampiriţe în franciza "Amurg/ Twilight", se află pe lista celor mai frumoase debutante alcătuită de revista People, un veritabil barometru al celebrităţii.

Colegul ei din "Twilight", actorul britanic Robert Pattinson, cântăreţul canadian Justin Bieber şi finalistul ediţiei din 2009 a concursului "American Idol", Adam Lambert, figurează în secţiunea masculină a clasamentului celor mai frumoşi oameni din lume, iar actriţele Jessica Biel, Jessica Alba şi cântăreaţa Jessica Simpson apar în secţiunea "cele mai frumoase Jessica din lume".

Julia Roberts apare pe coperta acestei ediţii speciale a revistei People. Printre celelalte celebrităţi incluse pe această listă se află Jennifer Aniston, Rihanna, Taylor Swift, Beyonce, Bradley Cooper,Johnny Depp şi Patrick Dempsey.

Julia Roberts, recompensată cu premiul Oscar în 2001, pentru rolul din "Erin Brockovich", va putea fi văzută pe marile ecrane începând din luna august, odată cu lansarea lungmetrajului "Eat, Pray, Love", realizat pe baza romanului omonim al romancierei Elizabeth Gilbert.

În 2009, titlul de cel mai frumos om din lume i-a revenit actriţei americane Christina Applegate, care a dezvăluit în public faptul că a avut cancer mamar şi că a suferit o dublă mastectomie.

Revista People nu precizează criteriile luate în considerare la realizarea acestei liste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici