Julia Roberts, în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru cafea - VIDEO

Actriţa Julia Roberts apare în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru un brand de cafea italian, care va fi difuzată în perioada Crăciunului în Italia, informează dailymail.co.uk.

162 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts, în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru cafea - VIDEO

Julia Roberts, în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru cafea

Pentru spotul publicitar de 45 de secunde, Julia Roberts a primit un onorariu de 1,2 milioane de euro.

În reclama pentru brandul Lavazza, Julia Roberts apare în ipostaza lui Venus, îmbrăcată cu o rochie în alb şi negru, pozând pentru Sandro Botticelli, într-un decor primăvăratic.

Spotul debutează cu pictorul Botticelli enervat de faptul că muza sa nu îi zâmbeşte, în timp ce încearcă să finalizeze opera "Alegoria Primăverii".

Vedeta din "Frumuşica" a filmat reclama în urmă cu două săptămâni, în timpul unei scurte şederi la Roma.

Printre alte vedete care au promovat brandul Lavazza se numără şi George Clooney.

De asemenea, Roberts este ambasadoare pentru brandul Lancome.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", poate fi văzută în această toamnă în filmul "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love" şi va juca împreună cu Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne", ce va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici