Julia Roberts: "Paparazzi au distrus strălucirea Hollywoodului"

Actriţa americană Julia Roberts îi acuză pe paparazzi că au distrus strălucirea Hollywoodului de altădată, deoarece se implică prea mult în viaţa personală a celebrităţilor, informează femalefirst.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts: "Paparazzi au distrus strălucirea Hollywoodului"

Julia Roberts: "Paparazzi au distrus strălucirea Hollywoodului"(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Julia Roberts susţine că fanii beneficiază de prea multe informaţii despre viaţa celebrităţilor, pe care ajung să le venereze, iar în acest fel "se diluează" magia filmelor în care apar.

"Este ceva atât de perfid şi, totodată, lipsit de sens. În acest fel se pierde ceva din momentul special pe care îl ai ca spectator, atunci când te duci să vezi un film la cinematograf. Această magie se diluează, deoarece spectatorii îi văd deja pe actori în fiecare oră, în fiecare zi, într-un ansamblu de ştiri legate împreună şi cărora li se spune revistă", a declarat Julia Roberts pentru Moviefone.

Actriţa americană a mărturisit că obişnuia în trecut să citească tabloidele americane, dar apoi şi-a dat seama că acesta este, de fapt, un obicei deprimant.

Julia Roberts a asemănat vechiul ei obicei de a citi rubricile mondene ale tabloidelor cu procesul de trezire la realite atunci când "te afli la jumătatea unui cheeseburger şi ai dintr-o dată revelaţia faptului că acel aliment te va îmbolnăvi".

Celebra actriţă a declarat, totodată, că nu îşi doreşte ca gemenii săi, Hazel şi Phinnaeus (patru ani) şi Henry (21 de luni) să devină actori, dar că preferă ca aceştia să mai crească puţin, înainte de a lua o decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici