Julia Roberts refuză să joace în continuarea filmului "Frumuşica" (Video)

Actriţa americană Julia Roberts nu intenţionează să reia rolul prostituatei Vivian Ward într-o eventuală continuare a filmului "Frumuşica", ce s-a bucurat de un mare succes în anii 1990, deoarece consideră că este prea în vârstă.

249 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts refuză să joace în continuarea filmului "Frumuşica" (Video)

Julia Roberts refuză să joace în continuarea filmului "Frumuşica" (Video)

Întrebată dacă doreşte să joace alături de fostul partener din filmul original, Richard Gere, într-o continuare a filmului "Frumuşica", Julia a răspuns că nu este interesată de această propunere. "În plus, nimeni nu vrea să vadă o prostituată în vârstă, nu-i aşa?", a adăugat Julia Roberts.

Roberts şi-a sărbătorit cea de-a 41-a aniversare luni seară, în restaurantul "Jardiniere" din San Francisco, alături de soţul ei, Danny Moder, şi de prietenii ei celebri: Tom Hanks şi Rita Wilson, Bruce Willis, Sean Penn, Robin Wright Penn, Billy Crystal şi Jack Nicholson, informează femalefirst.co.uk.

Julia Roberts, care participase în aceeaşi seară la o gală omagială dedicată lui Paul Newman, a explicat cu aceeaşi ocazie şi motivul pentru care o parte din şuviţele din părul ei erau vopsite în culoarea roz. Actriţa a spus că fiica ei, Hazel, i-a mărturisit că şi-ar dori ca mama ei să aibă părul roz, aşa că a trebuit să îşi vopsească câteva şuviţe de păr în culoarea preferată a fetiţei sale.

Julia Roberts şi soţul ei, Danny Moder, căsătoriţi din 2002, au împreună trei copii: Hazel şi Phinneaus, gemenii în vârstă de trei ani, şi Henry, în vârstă de 16 luni.

Roberts, recompensată în 2001 cu premiul Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich", s-a retras pentru câţiva ani din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieţii de familie, dar a revenit în 2007, cu un rol în filmul "Războiul lui Charlie", în care a jucat alături de Tom Hanks şi pentru care a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici