Julia Roberts spune că Javier Bardem ar trebui să primească un Oscar pentru rolul din "Biutiful"

Julia Roberts spune că Javier Bardem, premiat cu Oscar în 2008, ar trebui să mai primească un premiu al Academiei americane, pentru prestaţia sa din filmul "Biutiful", de Alejandro Gonzalez Inarritu.

41 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts spune că Javier Bardem ar trebui să primească un Oscar pentru rolul din "Biutiful"

Julia Roberts spune că Javier Bardem ar trebui să primească un Oscar pentru rolul din "Biutiful" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a lăudat miercuri prestaţia lui Bardem în "Biutiful", declarând că actorul spaniol merită mai mult decât o nominalizare la premiile Academiei de film americane. Bardem, care a jucat anul trecut alături de Julia Roberts în "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", a câştigat un Oscar în 2008 pentru rolul din filmul fraţilor Coen "Nu există ţară pentru bătrâni".

"Este atât de curat şi se deschide întru totul pentru a împărtăşi fiecare dintre emoţiile personajului său", a declarat Julia Roberts în publicaţia Entertainment Weekly, despre rolul lui Javier Bardem din "Biutiful".

Aceste declaraţii au fost făcute la o zi după o proiecţie specială a peliculei "Biutiful", la Los Angeles.

Întrebată dacă crede că Bardem va fi nominalizat la Oscar în acest an, Julia Roberts a răspuns: "Da, dacă nu există speranţă pentru talent, atunci suntem terminaţi".

"E vorba de chipul şi de ochii lui mari. Cred că este surprinzător că un bărbat se expune într-un mod atât de profund (...). Nu pot să zic decât că apreciez mult prin ce a trecut pentru a ne arăta toate acestea. Ştiu că trebuie să fi fost dureros", a mai spus Roberts.

Până în prezent, rolul lui Javier Bardem în "Biutiful" a trecut neobservat în SUA, în special când s-au făcut nominalizările pentru Globurile de Aur şi pentru premiile Sindicatului actorilor americani - SAG, ce vor fi acordate în ianuarie.

Javier Bardem este un actor spaniol de succes, cu o filmografie bogată. De-a lungul anilor, el a fost de două ori nominalizat la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas" (2001) şi "Marea dinăuntru" (2005). De asemenea, Bardem a devenit primul actor spaniol premiat cu Oscar, în 2008.

Javier Bardem este căsătorit, din iulie 2010, cu actriţa spaniolă Penelope Cruz, alături de care a jucat în "Vicky Cristina Barcelona" (2008), în regia lui Woody Allen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici