Julio Iglesias doreşte să revină în România

Julio Iglesias, ajuns marţi seara în Bucureşti, vrea să revină în România în luna septembrie, pentru a mai susţine două concerte, a declarat Dana Dorian, PR-ul evenimentului.

2 afișări
Imaginea articolului Julio Iglesias doreşte să revină în România

Julio Iglesias mai vrea două concerte în România, în luna septembrie

Ajuns marţi seara în Bucureşti, venind de la Bacău, unde duminică a susţinut un concert pe stadionul din oraş, Julio Iglesias a mers direct la Hotelul Marriott, unde s-a cazat.

Ceva mai târziu, el a luat parte la petrecerea dată în cinstea sa de către Music Management, organizatorii evenimentului, şi casa de discuri Cat Music, unde a stat foarte puţin. Apoi a plecat împreună cu Radu Groza, organizatorul turneului său din România, şi cu Valeriu Lazarov la restaurantul Capşa, unde şi-a exprimat dorinţa de a reveni în România în luna septembrie, pentru a mai susţine două concerte, a spus Dana Dorian.

Miercuri, în ziua concertului pe care îl va susţine pe stadionul Cotroceni din Capitală, Iglesias se va odihni şi va face o probã de sunet la scenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici