Julio Iglesias va concerta la Mamaia şi Galaţi, pe 19 şi 20 iulie

Cântăreţul Julio Iglesias se întoarce în România, pentru două concerte pe care le va susţine la Mamaia şi Galaţi, pe 19, respectiv 20 iulie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

941 afișări
Imaginea articolului Julio Iglesias va concerta la Mamaia şi Galaţi, pe 19 şi 20 iulie

Julio Iglesias va concerta la Mamaia şi Galaţi, pe 19 şi 20 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îndrăgostit de România şi de publicul numeros care îi ascultă melodiile şi îl onorează cu prezenţa la concerte, romanticul incurabil Julio Iglesias se reîntoarce în ţara noastră în plin sezon estival, pentru a petrece câteva zile pe litoralul românesc, atât pentru a simţi pulsul distracţiei, dar şi pentru a susţine două concerte de proporţii în aer liber", se arată în comunicat.

Pe 19 iulie, artistul va concerta pe litoral, în staţiunea Mamaia, la Summerland, urmând ca cel de-al doilea show să se desfăşoare a doua zi, pe 20 iulie, la Stadionul Siderurgistul din Galaţi. Ambele concerte vor începe la ora 20.30 şi vor avea durata de 90 de minute.

În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte sold-out la Sala Palatului din Bucureşti, iar, la numai câteva zile distanţă, a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.

Biletele vor fi puse în vânzare în câteva zile în reţeaua Vreau Bilet, precum şi la punctele de vânzare de bilete din Constanţa, Galaţi şi prin difuzorii autorizaţi.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul 15 al celor mai bine vânduţi artişti din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici