Justin Bieber a donat peste o jumătate de milion de dolari la gala amfAR

Cântăreţul canadian Justin Bieber a donat 545.000 de dolari la gala organizată pe 22 mai la Cannes, de amfAR, o fundaţie americană care luptă contra SIDA, unde s-au strâns 35 de milioane de dolari.

566 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber a donat peste o jumătate de milion de dolari la gala amfAR

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 20 de ani, care încearcă "să fie o persoană mai bună" după mai multe probleme pe care le-a avut în ultimele luni cu legea, a şocat o parte din oaspeţii galei, printre care s-a numărat Leornardo DiCaprio, când a făcut această donaţie, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru site-ul TMZ că vedeta a "uimit" mulţimea de staruri, între care se aflau şi Heidi Klum, John Travolta şi Sharon Stone, atunci când el şi-a luat angajamentul de a dona mai mult de jumătate de milion de dolari.

Organizatorii l-au întrebat pe acesta dacă este serios în ceea ce priveşte suma atât de mare pe care vrea să o doneze, starul canadian răspunzând încet că "da" şi că şi-a dorit să facă ceva bun.

Sharon Stone, John Travolta, Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard şi Carla Bruni-Sarkozy au fost comisari de licitaţie, pe 22 mai, la gala organizată la Cannes de amfAR, o fundaţie americană care luptă contra SIDA, unde au strâns 35 milioane de dolari în scopuri caritabile, stabilind un nou record.

Cel mai mare eveniment de caritate din Europa, a 21-a gală "Cinema contra SIDA" organizată de amfAR, fundaţia înfiinţată de celebra Elizabeth Taylor, a reunit la hotelul Eden Roc din Cap d'Antibes peste 900 de invitaţi - celebrităţi, artişti de renume mondial şi reprezentanţi ai industriei de divertisment - printre care s-au aflat Jane Fonda, Kylie Minogue, câţiva dintre membrii juriului din acest an de la Cannes (Sofia Coppola, Carole Bouquet, Gael Garcia Bernal şi Jane Campion), dar şi o pleiadă de top-modele precum Eva Herzigova şi Heidi Klum.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici