Justin Bieber are statuie din ceară la Madame Tussauds - FOTO

Cântăreţul canadian Justin Bieber, un idol pentru mulţi dintre adolescenţii nord-americani, şi-a întrerupt turneul mondial, pentru a participa, marţi, la ceremonia de dezvelire a propriei sale statui din ceară, expusă la celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra.

504 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber are statuie din ceară la Madame Tussauds - FOTO

Justin Bieber are statuie din ceară la Madame Tussauds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuia de la Londra îl prezintă pe cântăreţul canadian purtând o cămaşă cadrilată în pătrate roşii şi negre şi o pereche de pantaloni jeans de culoare neagră. Alte două statui din ceară ale adolescentului canadian sunt expuse, începând de marţi, în muzeele Madame Tussauds din Amsterdam şi New York.

Justin Bieber se află în prezent în turneu în Marea Britanie şi a fost însoţit la acest eveniment de mama lui. El le-a spus reporterilor că i-ar plăcea ca statuia sa să fie expusă lângă cea a rapperului american Tupac Shakur.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici