Justin Bieber, diagnosticat cu boala Lyme. Dezvăluirile făcute de artist

Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat recent cu boala Lyme, o infecţie cauzată de bacterii purtate în mod obişnuit de căpuşe, arată Smart on Trend.

2879 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, diagnosticat cu boala Lyme. Dezvăluirile făcute de artist

Sursa: Profimedia

Cântăreţul canadian în vârstă de 25 de ani a împărtăşit vestea miercuri, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, relatează CNN. Artistul a povestit cum unii oamenii au sugerat că arată ca şi cum ar fi „pe meth” (drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie), fără să bănuiască adevăratul motiv al schimbărilor fizice. „Nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, şi că, în plus, am suferit de o formă gravă de mononucleoză cronică, afecţiune care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, nivelul de energie şi sănătatea generală", a scris el.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

While a lot of people kept saying justin Bieber looks like shit, on meth etc. they failed to realize I've been recently diagnosed with Lyme disease, not only that but had a serious case of chronic mono which affected my, skin, brain function, energy, and overall health. These things will be explained further in a docu series I'm putting on YouTube shortly.. you can learn all that I've been battling and OVERCOMING!! It's been a rough couple years but getting the right treatment that will help treat this so far incurable disease and I will be back and better than ever NO CAP

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jan 8, 2020 at 12:29pm PST
 
Bieber a declarat că primeşte „tratamentul potrivit” pentru a învinge boala şi că mai multe detalii vor fi dezvăluite într-o serie viitoare de documentare YouTube despre viaţa sa. „Veţi afla toate obstacolele cu care m-am confruntat şi pe care le-am DEPĂŞIT!" a anunţat artistul, adresându-se celor 124 de milioane de urmăritori de pe Instagram: „Voi reveni într-o formă mai bună ca niciodată”.
 
Dezvăluirea făcută de Bieber vine după lansarea piesei „Yummy”, primul său single solo în mai bine de patru ani.
 
Aproximativ 300.000 de americani sunt diagnosticaţi cu boala Lyme anual, conform centrelor pentru controlul şi prevenirea bolilor. Netratată, infecţia se poate răspândi în organism, afectând articulaţiile, inima şi sistemul nervos.
 

Boala Lyme

 
Diagnosticul de boală Lyme, boală infecţioasă transmisă omului prin înţepătura de căpuşă, poate fi pus doar de medicii infecţionişti, a declarat Alexandru Rafila preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, sfătuindu-i pe oameni să evite impostorii.
 
"Trebuie menţionat că nu toate căpuşele sunt purtătoare ale acestei bacterii şi că nu toate înţepăturile de căpuşe produc boala Lyme. Afecţiunea este monitorizată permanent în România din 2010, când au fost diagnosticate 312 cazuri”, a precizat doctorul Rafila.
 
Boala Lyme sau Borrelioza este o boală infecţioasă produsă prin înţepătura de căpuşe având că agent etiologic o spirochetă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici