Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube, arată Smart on Trend, păstrând un loc special pentru muzica vedetei canadiene în playlist.

356 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube

Muzicianul a fost descoperit chiar pe YouTube în 2007, când actualul său manager, Scooter Braun a urmărit unul dintre clipurile tânărului Justin. În vârstă de 13 ani în acel moment, Bieber cânta piese consacrate de Usher, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Chris Brown şi Ne-Yo.

După ce documentarul său lansat pe platforma online a ajuns în peste 97 de ţări, cu un prim episod urmărit de 32 de milioane de ori, cântăreţul a adunat noi fani.

În ultimul an, piesele lui Bieber au adunat peste 3 miliarde de vizualizări pe platforma online. Videoclipul piesei ”Yummy”, încărcat la începutul lui ianuarie a adunat nu mai puţin de 150 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat "My World 2.0", în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

Piesele lui Justin Bieber pot fi urmărite la Smart On Trend. Playlistul se aude aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici