Justin Bieber, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2015 - VIDEO

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost marele câştigător al celei de-a 21-a ediţii a MTV European Music Awards, cu cinci premii obţinute la gala de duminică seară, organizată la Mediolanum Forum din Milano, Italia, informează Reuters.

1373 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2015 - VIDEO

Justin Bieber, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2015 - VIDEO

Astfel, Bieber, în vârstă de 21 de ani, care a interpretat la gală hitul său "What Do You Mean?", a câştigat premiile categoriilor "cel mai bun cântăreţ", "cel mai bun aspect fizic", "cea mai bună interpretare: America de Nord", "cei mai mari fani" şi "cea mai bună colaborare" - cu Skrillex şi Diplo, pentru "Where Are U Now?".

Cântăreţul, care a devenit celebru la vârsta de 13 ani şi este un fenomen pop global, va lansa luna viitoare primul lui album din ultimii trei ani, timp în care s-a făcut remarcat mai degrabă prin comportamentul său turbulent decât pentru prestaţia artistică.

La gala de duminică seară au absentat, însă, câteva nume mari ale scenei muzicale mondiale, desemnate câştigătoare, iar printre acestea s-au numărat Taylor Swift (premiul pentru cea mai bună piesă - "Bad Blood"), Rihanna (premiul pentru cea mai bună cântăreaţă), trupa One Direction (premiul pentru cel mai bun artist pop) şi Nicki Minaj (premiul pentru cel mai bun artist hip-hop).

Însă la gală au fost numeroase artificii, jocuri de lumini şi efecte vizuale din partea artiştilor care au cântat, precum Ellie Goulding, care a apărut dintre nişte oglinzi pentru a interpreta "Love Me Like You Do", şi Jason Derulo, ai cărui dansatori au făcut paradă pe biciclete Segways.

Gala a fost găzduită de starul serialului "Orange is the New Black" Ruby Rose şi interpretul britanic Ed Sheeran, care a şi fost premiat de MTV, la categoriile "cea mai bună interpretare live" şi "cel mai bun show".

Duoul hip-hop Macklemore and Ryan Lewis a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru piesa "Downtown", care a deschis gala cu o punere în scenă în stilul "West Side Story".

La gala de duminică au mai fost premiaţi Shawn Mendes, pentru cel mai bun debut, cu "Stitches", dar şi trupa Duran Duran, care a primit MTV Video Visionary Award, "pentru că sunt cei mai mari pionieri în arta video din industria muzicală", potrivit organizatorilor.

Gala MTV EMA Awards se doreşte a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume, deşi are tendinţa de a se concentra asupra artiştilor americani, care se bucură de o popularitate deosebită pe plan internaţional. Câştigătorii sunt votaţi de public, pe site-ul www.mtvema.com.

Gala MTV Europe Music Awards 2015 a fost transmisă în direct de MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici