Justin Bieber va lansa un nou album de studio în 2012

Cântăreţul canadian Justin Bieber, un "idol" pentru adolescenţii nord-americani, va lansa un nou album de studio, intitulat "Believe", în vara anului 2012, potrivit unor surse citate de postul MTV, informează contactmusic.com.

492 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber va lansa un nou album de studio în 2012

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt cu adevărat foarte bucuros pentru el. Acest puşti poate să cânte orice. Este pe cale să se împlinească în calitate de artist", a declarat managerul său, Scooter Braun, într-un interviu pentru MTV.

Potrivit lui Braun, canadianul în vârstă de 17 ani a dorit să îşi arate pe noul album talentul de compozitor. "Vrea să îşi compună singur aproape tot albumul şi mi-a cântat câteva piese pe care le-a compus singur. A compus câteva piese uimitoare, care sună ca un disc al grupului Jodeci", a declarat Braun, referindu-se la un popular grup american de R&B din anii '90.

În schimb, Justin Bieber a declarat pentru MTV că Justin Timberlake a reprezentat principala sursă de inspiraţie pentru noul lui disc: "Încerc să-mi creez un nou stil, cu care oamenii nu prea sunt obişnuiţi. La început ar putea să sune destul de ciudat, dar va fi aşa cum Justin Timberlake a făcut-o când şi-a lansat albumul «FutureSex/LoveSounds»".

Înainte de lansarea acestui nou album de studio, cântăreţul canadian va lansa un album cu colinde de Crăciun, intitulat "Under The Mistletoe", care va apărea pe piaţă pe 1 noiembrie.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici