Justin Timberlake are o relaţie cu Mila Kunis

Justin Timberlake şi Mila Kunis au o legătură romantică, informaţiile despre relaţia celor două vedete americane apărând la doar o zi după ce cântăreţul s-a despărţit de fosta lui iubită, actriţa Jessica Biel, informează dailymail.co.uk.

1040 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake are o relaţie cu Mila Kunis

Justin Timberlake are o relaţie cu Mila Kunis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După recenta despărţire de Jessica Biel, cu care avea o relaţie din anul 2007, Justin Timberlake nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se afişa alături de o altă vedetă de la Hollywood - Mila Kunis, care poate fi văzută în filmul "Lebăda neagră/ Black Swan".

Se pare că Mila Kunis a jucat un rol important în despărţirea dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel, deşi agenţii de presă ai celor două vedete - Timberlake şi Biel - au insistat, într-o declaraţie comună, asupra faptului că decizia de a nu mai forma un cuplu a fost luată de comun acord de cei doi artişti americani, fără a implica o a treia persoană.

Potrivit unor surse apropiate, se pare că actriţa din "Lebăda neagră" şi cântăreţul pop au început să flirteze încă din septembrie 2010, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului "Friends With Benefits", în care joacă împreună.

Prietenii celor doi susţin că Timberlake, în vârstă de 30 de ani, este "foarte interesat" de Kunis, în vârstă de 27 de ani, între cei doi existând "o atracţie foarte puternică".

"Justin este foarte interesat de Mila. Au flirtat, dar până acum nu s-a întâmplat nimic între ei", a declarat o sursă pentru E! Online.

Justin Timberlake şi Mila Kunis au apărut din nou împreună în public când au prezentat un premiu la gala premiilor Oscar de anul trecut, moment în care a fost evidentă "chimia" dintre ei.

În plus, pe covorul roşu, răspunzând unei întrebări pentru E! Online, Justin Timberlake a declarat că scenele de dragoste cu Mila Kunis din următorul lor film "Friends With Benefits" nu au fost deloc dificile.

"Este un lucru uşor de făcut. Cred că pot să vorbesc în numele tuturor bărbaţilor din lume, când spun că asta (filmarea scenelor de dragoste, n.r.) a fost partea cea mai uşoară", a afirmat Justin Timberlake.

Pe de altă parte, Mila Kunis a mărturisit la rândul ei recent într-un interviu pentru MTV: "El (Justin Timberlake, n.r.) este pur şi simplu încântător, profesionist, dulce şi uimitor. Poate face tot ce-şi propune".

Cântăreţul Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel au anunţat, vineri, că au decis să se despartă, după o relaţie care a durat patru ani.

La rândul lor, actorii Mila Kunis şi Macaulay Culkin au decis să înceapă anul 2011 pe cont propriu, punând capăt în luna ianuarie relaţiei lor care a durat opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici