Justin Timberlake, cel mai bun prieten al lui Yogi Bear

Cântăreţul Justin Timberlake şi actorii Anna Faris şi Dan Aykroyd îşi vor împrumuta vocile personajelor principale din lungmetrajul animat de acţiune "Yogi Bear", ce va fi produs de Warner Bros., informează variety.com.

22 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake, cel mai bun prieten al lui Yogi Bear

Justin Timberlake, cel mai bun prieten al lui Yogi Bear (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi regizat de Eric Brevig, cunoscut pentru lungmetrajul "Călătorie spre centrul Pământului", pe baza unui scenariu scris de Brad Copeland.

Filmările vor debuta luna viitoare, în Noua Zeelandă.

Anna Faris va interpreta rolul unei realizatoare de documentare. Actriţa americană, cunoscută pentru rolurile din franciza "Scary Movie", şi-a împrumutat vocea, recent, unui personaj din filmul "Stă să plouă cu chiftele" şi a jucat rolul principal în "Iepuraşul casei".

Dan Aykroyd va asigura vocea ursului Yogi, iar Justin Timberlake, pe cea a lui Boo-Boo, cel mai bun prieten al lui Yogi.

Personajul Yogi Bear, inspirat dintr-o serie de benzi desenate, a fost transpus în premieră pe marile ecrane de studiourile de animaţie Hanna-Barbera, în 1958, cu ajutorul vocii actorului Daws Butler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici