Justin Timberlake, favorit la MTV Europe Music Awards

Cântăreţul american Justin Timberlake este marele favorit la MTV European Music Awards pe 2007, distincţii care se vor decerna pe 1 noiembrie la Munchen, Germania, în cadrul unei gale găzduite de rapperul american Snoop Dogg, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Justin Timberlake, favorit la MTV Europe Music Awards

Justin Timberlake, favorit la MTV Europe Music Awards

Marele câştigător al ediţiei din MTV Europe Music Awards 2006, care a avut loc la Copenhaga, Justin Timberlake, domină şi ediţia de anul acesta a prestigioaselor distincţii muzicale.

Timberlake a primit patru nominalizări la categoriile "cel mai bun videoclip", pentru melodia "What Goes Around", "cel mai bun turneu", pentru turneul său mondial de promovare a celui mai recent album, "Future Sex/Love Sounds", "cel mai bun artist urban" şi "cel mai bun artist solo al anului 2007".

Amy Winehouse, Avril Lavigne, Beyonce, Fall Out Boy, Linkin Park, My Chemical Romance, Nelly Furtado şi Rihanna au primit fiecare câte trei nominalizări.

La categoria "Cel mai bun artist solo" mai concurează canadianca Nelly Furtado, Avril Lavigne, cântăreaţa originară din Barbados Rihanna, starul american Christina Aguilera şi cântăreţul de origine libaneză Mika.

Linkin Park, My Chemical Romance, Fall Out Boy, Good Charlotte şi Tokio Hotel vor concura pentru premiul de cea mai bună trupă pe 2007, în timp ce la categoria "cel mai bun album al anului" concurează Akon, Amy Winehouse, Avril Lavigne, Linkin Park şi Furtado.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici