Justin Timberlake îi dă sfaturi legate de modă logodnicei lui, Jessica Biel

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake este cel care o sfătuieşte pe logodnica lui, Jessica Biel, în privinţa ţinutelor pe care aceasta urmează să le poarte.

354 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake îi dă sfaturi legate de modă logodnicei lui, Jessica Biel

Justin Timberlake îi dă sfaturi legate de modă logodnicei lui, Jessica Biel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Biel este pusă de multe ori în situaţia de a-şi schimba ţinuta dacă nu reuşeşte să-l impresioneze pe logodnicul ei, Justin Timberlake, informează orange.co.uk.

"Amândoi iubim moda. Există în mod cert momente când merg undeva îmbrăcată într-o ţinută recomandată de el", a spus Jessica Biel.

"Uneori, el mă trimite să mă schimb şi îmi pun alţi pantofi, spunându-mi «Da, este mult mai bine». Alteori, nu schimb nimic", a mai spus Jessica Biel.

Justin Timberlake şi Jessica Biel, care s-au logodit la sfârşitul lui 2011, ar urma să se căsătorească în a doua parte a acestui an. Astfel, Jessica Biel ar fi fost deja văzută în Paris, "vânând" rochia de mireasă perfectă.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis. De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici