Justin Timberlake şi Jay-Z vor susţine împreună un turneu în 2013

Cântăreţii americani Justin Timberlake şi Jay-Z vor pleca împreună într-un turneu în 2013, în cadrul căruia vor susţine concerte pe stadioane din 10 oraşe.

310 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake şi Jay-Z vor susţine împreună un turneu în 2013

Justin Timberlake şi Jay-Z vor susţine împreună un turneu în 2013 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Aceasta nu va fi prima colaborare a celor doi artişti care au înregistrat deja împreună noul single "Suit & Tie", lansat recent de Justin Timberlake, afirmă mai multe surse citate de presa americană, informează contactmusic.com.

Potrivit New York Post, este cunoscut deocamdată formatul concertele comune ale celor doi, însă, potrivit unor surse, fiecare dintre ei va avea alocată o anumită perioadă pentru a-şi interpreta singuri piesele care i-au făcut celebri, iar apoi vor cânta împreună câteva piese comune.

"În mod sigur vom porni într-un turneu. Însă punem cap la cap toate detaliile, dar ne vom distra cu siguranţă foarte tare", a declarat Timberlake, pe covorul roşu, duminică seară la gala de decernare a premiilor Grammy.

Timberlake, în vârstă de 32 de ani, a postat apoi un mesaj pe Twitter în care a lăsat să se înţeleagă că va face un anunţ important în viitorul apropiat: "O veste importantă se apropie. Staţi aproape, altfel riscaţi să o rataţi!".

Justin Timberlake şi Jay-Z au interpretat împreună cântecul "Suit & Tie" la gala premiilor Grammy şi la o acţiune de caritate organizată la New Orleans în cadrul seriei de evenimente care preced finala Super Bowl.

Justin Timberlake a lansat un nou single, "Pusher Love Girl" la gala Grammy, iar apoi piesa "Mirrors", la puţin timp după încheierea galei.

Noul său album, "The 20/20 Experience", va fi lansat pe 19 martie.

Cântăreţ, compozitor, producător, dansator şi actor, Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar, alături de 'N Sync, alte 50 de milioane de unităţi.

Rapperul american Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 43 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici