Justin Timberlake va cânta cu Duran Duran, la Live Earth

Justin Timberlake s-ar putea alătura trupei Duran Duran în timpul concertului pe care trupa îl va susţine în cadrul Live Earth, o manifestare muzicală mondială destinată atragerii atenţiei asupra pericolelor reprezentate de încălzirea globală, organizată pe 7 iulie, informează thisislondon.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va cânta cu Duran Duran, la Live Earth

Justin Timberlake va cânta cu Duran Duran, la Live Earth

Potrivit cotidianului britanic The Sun, autorul hitului "SexyBack" şi producătorul muzical Timbaland plănuiesc o apariţie specială în timpul concertului susţinut de veteranii muzicii pop pe stadionul Wembley, sâmbătă după amiază. Starul american va interpreta împreună cu Timbaland "Nite Runner", melodia înregistrată de cei doi la începutul acestui an pentru noul album al trupei Duran Duran, "Red Carpet Massacre".

Justin susţine în prezent o serie de concerte în Marea Britanie, în cadrul turneului său european pentru promovarea albumului "Futuresexy/Lovesounds", cel de-al doilea material solo al lui Timberlake, lansat în septembrie 2006.

Managerul starului a refuzat să comenteze informaţia, dar se ştie că Timberlake este un mare fan al Duran Duran şi nu ar rata ocazia de a cânta cu ei în concert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici