Kanye West a cumpărat maşini blindate pentru Kim Kardashian şi fiica lor

Rapperul Kanye West a cumpărat două automobile blindate în valoare totală de peste 1,5 milioane de dolari, pentru a le proteja pe partenera sa de viaţă, Kim Kardashian, şi pe fiica lor în vârstă de două luni, North.

1058 afișări
Imaginea articolului Kanye West a cumpărat maşini blindate pentru Kim Kardashian şi fiica lor

Kanye West a cumpărat maşini blindate pentru Kim Kardashian şi fiica lor (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Automobilele - un Chevrolet Kodiak în valoare de 380.000 de dolari şi un SUV în valoare de 1,2 milioane de dolari - sunt dotate cu sisteme antiglonţ şi contra bombelor, informează contactmusic.com.

"Kanye este conştient că noua sa familie este atât de celebră încât poate atrage atenţia ciudaţilor şi psihopaţilor", a spus o sursă pentru Daily Star Sunday.

În afară de cele două maşini blindate - pe care le-a cumpărat după ce a fost astfel sfătuit de rapperul Jay-Z -, Kanye insistă ca partenera sa de viaţă să fie permanent însoţită de două gărzi de corp.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

Starleta americană Kim Kardashian a născut, la jumătatea lunii iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kanye West şi-a lansat cel mai nou album de studio, "Yeezus", în luna iunie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici