Kanye West îşi doreşte o carieră în modă (Galerie Foto şi Video)

Kanye West, celebrul cântăreţ american de hip-hop, a mărturisit că doreşte să urmeze o carieră în modă, facând stagii de pregătire cu designerii Marc Jacobs, de la casa Louis Vuitton, şi Raf Simons, de la Jil Sander, potrivit unui interviu acordat revistei Details, relatează accesshollywood.com.

28 afișări
Imaginea articolului Kanye West îşi doreşte o carieră în modă (Galerie Foto şi Video)

Kanye West îşi doreşte o carieră în modă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Marc Jacobs este idolul meu din modă, pentru modul în care combină stilurile, pentru modul în care se comportă şi pentru că este şeful celei mai mari case de modă din lume", a declarat Kanye West pentru numărul din luna martie al revistei Details.

"Pentru mine, Jay-Z este ca un frate mai mare şi ceea ce reprezintă el pentru muzica rap, în opinia mea, este acelaşi lucru cu ceea ce reprezintă Marc Jacobs pentru modă - atunci când îl privesc, am acelaşi sentiment ca atunci când îl privesc pe Jay-Z în studioul de înregistrări", a declarat West.

Artistul a declarat că unul dintre motivele pentru care s-a orientat spre modă - în care a debutat recent, prin lansarea unei linii de încălţăminte de lux pentru Louis Vuitton, luna trecută - este pentru că a cucerit deja lumea din punct de vedere muzical, iar acum îşi doreşte să se ocupe şi de alte lucruri pe care le îndrăgeşte.

"Nu mai am nimic de spus despre muzică", a declarat West. "Acum vreau să vorbesc despre cum puloverul meu nu provine tocmai din Coreea. Asta e tot ce mă interesează", a adăugat West.

GALERIE FOTO

Pe de altă parte, cântăreţul american a declarat că, deşi cuvântul "gay" are obligatoriu o conotaţie negativă în muzica hip-hop, el a constatat că, în ultimii ani, a avut conversaţii extrem de interesante - gravitând în jurul subiectelor legate de artă şi de design - cu persoane gay.

Astfel, el a mărturisit că a fost plăcut impresionat de designerii care au realizat aranjamentele florale din reşedinţa lui şi care sunt gay.

Din punct de vedere artistic, al stilului abordat şi al creativităţii, persoanele gay reuşesc să creeze lucruri cu mult peste nivelul designului comercial obişnuit, este de părere West. "Cred că asta ar trebui să fie spus ca un compliment pentru ei: «Tipule, acest articol e atât de reuşit încât este aproape... gay»", a spus acesta.

West a ţinut, totuşi, să precizeze că nu a fost niciodată într-un bar gay şi că nici nu intenţionează să meargă vreodată.

Starul rap a explicat că pasiunea lui pentru modă s-a născut încă din adolescenţă, pe când era interesat de programarea pe computer.

Citeşte şi:

Kanye West, marele câştigător la BET Awards 2008

Kanye West a închis MTV Video Music Awards

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici