Kanye West s-a autoproclamat noul "Rege al muzicii pop"

Cântăreţul american Kanye West a decis că el este artistul potrivit pentru a prelua "coroana" lui Michael Jackson, declarându-se "noul Rege al muzicii pop", informează Contact Music.

21 afișări
Imaginea articolului Kanye West s-a autoproclamat noul "Rege al muzicii pop"

Kanye West s-a autoproclamat noul "Rege al muzicii pop" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul este convins că este la fel de popular ca şi regretatul Michael Jackson şi că merită să preia titlul lăsat în urmă de acesta, odată cu decesul său de luna trecută.

"Toată lumea îl iubeşte şi îl respectă pe Michael, însă timpurile se schimbă. E foarte trist că a plecat dintre noi, dar asta înseamă că locul de nou Rege al muzicii pop este liber şi eu sunt dispus să-l ocup. Nu e nimeni care să mă poată egala în vânzări şi popularitate, aşa că e logic ca eu să iau «coroana» lui Michael şi să devin noul Rege", a declarat Kanye.

"Întâi a fost Elvis, apoi a fost Michael, acum, în secolul XXI, e rândul lui Kanye. Eu sunt noul Rege al muzicii pop", a concluzionat muzicianul american în vârstă de 32 de ani.

Kanye Omari West s-a născut pe 8 iunie 1977 şi este un rapper şi producător de muzică american, care a devenit cunoscut la începutul anului 2000. West, al cărui al treilea album, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007, este câştigător a trei premii Grammy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici